Jag rekommenderar Din Studio

En hemsida för både stora som små cyklister.

 

 

Follow me on Strava  

 

 

 

 

 

 

Den här sidan kommer att stängas ner under hösten 2017. Jag hoppas vi ses på http://flognfelt.blogspot.com


 

Kaos i cykel kalendern!

Vilken stökig start på cykelsäsongen 2017! Frågorna om tävling och mästerskap var många och svaren var lika förvirrande som hjärnan på en hypnotisör som hypnotiserat sig själv och sedan tappat minnet.

Men nu har det mesta ordnat upp sig verkar det som i alla fall. Turerna blev tydligen många innan man till slut återigen bestämde sig för att tilldela Gottne master SM, och det var väl för väl. Det skall bli riktigt roligt att resa upp till Ö-vik och tävla. Man är ju kända för att ha relativt tuff tempobana i Gottne, men nu ryktas det om att även linjebanan blir riktigt jobbig.

Läs mer på Berättelser/Resor 

 

   

 Ladies Tour of Qatar Tour of Oman Paris-Nice Critérium International Paris-Roubaix Liège-Bastogne-Liège   

     

Uppdaterad: 2017-05-30

klart.se

 

Nyhet

2017-05-01

Tävlingsberättelser kan du nu läsa på adressen här under.

https://flognfelt.blogspot.se/

 


April, en händelserik månad!

2017-03-28

Vilken vår!

Man tror ju nästan inte att det är sant, men jag har haft premiärtur i kortbyxor redan den 26/3! Med en temperatur som nästan liknar nordisk högsommar. Ja till och med Annika har redan varit ute på racercykeln vilket är mer än vad jag har mäktat med ännu. Hitintills är det fortfarande cross cykeln som gäller med några undantag av att jag luftat tempocykeln. Men nu skall det bli mera utecykling och mindre monarkpass.

Läs mer på Berättelser/Resor


Svanesunds veteranlinje(SWE-Cup 16)

2016-08-28

Årets sista lopp i SWE-Cupen är linjeloppet i Svanesund. Linjecupen är sedan länge avgjord och årets suveräne linjemästare är Stig Andersson Plate från Uddevalla CK. Stig har radat upp segrar och bara förlorat en av nio linjelopp! Wänershofs linjelopp vanns av Anders Rydén från Hisingens CK annars så har det bara handlat om Stig. I den totala SWE-Cupen där man räknar ihop tolv tävlingar(linjeloppen + tempoloppen)har det mest handlat om vem som skall vinna cupen av mig och Stig. Den totala SWE-Cupen avgjordes på gårdagens tempo. Eftersom Stig egentligen behövt vinna tempot eller sämst kommit tvåa. Nu blev Stig fyra och därmed så säkrade jag segern i den totala SWE-Cupen 2016.

Läs mer på Berättelser/Resor


Svanesund veteran tempo(SWE-Cupen 15)

2016-08-27

Årets SWE-Cup säsong lider nu mot sitt slut och den sista tävlingen i tempocupen går i vackra Svanesund på Orust. Tempoloppet går på en knixig bana som mäter 20 km. En distans som känns grym på något vis. Egentligen för kort för att kunna planera körningen utan man går på max hela tiden. Dessutom så är den 20 km långa banan väldigt kuperad, men rolig. Tempocupen är sedan ett tag tillbaka redan avgjord men jag vill avsluta säsongen bra och ha med mig en fin känsla med den nya cykeln in i nästa säsong.

Läs mer på Berättelser/Resor


CK Dainons linjelopp(SWE-Cup 14)

2016-08-21

Söndag morgon och vi vaknar på Skavsta hotell i Nyköping. Efter gårdagens tempotävling i Eskilstuna så gick färden vidare till Nyköping för ytterligare en tävling i SWE-Cupen. Den här gången är det linjelopp på programmet och det är CK Dainon som står som arrangör. För min del så är det ytterligare en helt ny bekantskap gällande tävlingsarrangör. Att CK Dainon har många och duktiga cyklister det ser man om man tar en titt i resultatlistorna, men jag har inte varit på någon tävling där de stått som arrangör.

Läs mer på Berättelser/Resor